• Slim besparen
  • Persoonlijk advies
  • De beste prijzen

3 eenvoudige tips om te besparen op je vaste lasten!

De kans is groot dat je het in het nieuws hebt gelezen. De energieprijzen zijn enorm gestegen. Met de winter in vooruitzicht hebben we toch enkele bespaartips voor jou. Lees hieronder onze tips. 
 

1. Verwarm slaapkamers niet

Met de winter in aantocht gaat de verwarming ook weer aan. Logisch, want niemand wil in de kou zitten. Toch hoeft niet in het hele huis de verwarming aan te staan, bijvoorbeeld de slaapkamer. Naast dat je hiermee geld bespaard is het ook beter voor je gezondheid! Win win situatie. 

Let op: Zet je verwarming niet lager dan 15℃

2. Maak gebruik van een thermostaatklok

Met een thermostaatklok zorg je er op een eenvoudige manier voor dat de verwarming aanstaat op de juiste temperatuur en tijden.

Naast een thermostaatklok kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van een slimme thermostaat. Een slimme thermostaat heeft onder andere de volgende voordelen;

– Inzage in energieverbruik
– Mogelijkheid tot zelflerend
– Mogelijkheid tot verwarmen per kamer

3. Schaf een waterbesparende douchekop aan

Het klinkt misschien stom, maar het bestaat! Een waterbesparende douchekop.

Ook jij hebt vast al meerdere malen te horen gekregen dat korter douchen de beste tip is. Als je dit doet in combinatie met een waterbesparende douchekop, bespaar je zowel op water als gas!

Blijf op hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste bespaartips en de nieuwste ontwikkelingen in de markt? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.