• Slim besparen
  • Persoonlijk advies
  • De beste prijzen

Advies op maat,
voor de beste prijzen.

  • Graag helpen wij jou om het beste uit je zonnepanelen te halen. Wij begrijpen als geen ander dat het laten installeren van zonnepanelen een belangrijke beslissing is en daar ondersteunen we jou in.
  • Onze experts hebben jarenlange ervaring en kunnen jou daarom voorzien van een deskundig advies. Wij zorgen ervoor dat jouw zonnepanelen vakkundig worden geïnstalleerd zodat je het maximale rendement behaalt.
  • Bovendien zijn onze experts op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Hierdoor kunnen wij jou de beste en meest duurzame oplossingen bieden, die niet alleen goed zijn voor het milieu maar ook voor jouw portemonnee.

Hoeveel zonnepanelen heb je nodig?

Deze vraag wordt vaak aan ons gesteld. Dit is afhankelijk van diverse factoren:

  1. Je energieverbruik: Hoeveel energie verbruik je per jaar? Dit zal je helpen bepalen hoeveel zonnepanelen je nodig heeft om je energieverbruik te dekken.

  2. Het vermogen van de zonnepanelen: Het vermogen van de zonnepanelen bepaalt hoeveel energie ze kunnen opwekken. Een typisch zonnepaneel heeft een vermogen tussen 250 en 400 Watt.

  3. Het aantal zonuren op je locatie: Hoe meer zonuren er op je locatie zijn, hoe meer energie je zonnepanelen zullen opwekken.

  4. De grootte van je dak: Hoeveel zonnepanelen je op je dak kunt plaatsen, hangt af van de grootte en vorm van jouw dak.

Vul bovenstaande dakscan in en ontvang een  nauwkeurige schatting op basis van jou specifieke situatie.

Wat zeggen onze klanten?

Besparenkan met onze bespaartips

Blijf op hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste bespaartips en de nieuwste ontwikkelingen in de markt? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.